Visitart 2013-04-06
Kontakta mig...
Allt är så väldigt enkelt..du och jag träffas...jag förklarar hur jag arbetar och svarar på alla frågor du undrar över...det kostar dig inte mer är din tid. / Jöran

Den enkla prisbilden kan du läsa här – svårare än så behöver det faktiskt inte vara!


Läs mer om den enkla

prisbilden


 • Du kommer att behöva en domän som www.dittegetföretag.se. Naturligtvis bokar vi den åt dig. Adressen kommer du eller ditt företag att äga personligen.

  Om du redan bokat och hostar den hos någon flyttar vi den kostnadsfritt till Visitart utan bindningstid.

  Kostnad: Bokning 150:-/ plus moms, Årsavgift: 140:-/ plus moms per år.

 • Du kommer att behöva en server, ett Webhotel där din hemsida skall ligga, vilket du kanske redan har. Om du vill så flyttar jag den till vårt utan kostnad. Du kommer naturligtvis ha samma mailadress men kan också byta om du önskar.

  Därefter väljer du själv hur länge du vill stanna. Hos Visitart har du inga uppsägningstider.

  Kostnad: 680:-/ år plus moms

 • Det är en bra idé att jämföra prisbilden mot vad en annonsering i dagspressen kostar och hur lång tid den är aktuell. Då hamnar kostnaden i en helt annan dimension. Det är lätt att glömma denna nödvändiga sammankoppling.

  Eftersom du hamnat här har du förmodligen planer på att göra en investering som räcker en betydligt längre period än en annons.

  Kostnad: fr.. 14.900:- / plus moms

 • När vi är klara publicerar vi hemsidan och vi är klara. Din årskostnad kommer därefter att vara 800:- /år plus moms. Vill du sedan ha ytterligare uppdateringar får du fasta priser på detta.

  Ett riktigt hett tips är att alltid hålla sin hemsida aktuell och ibland byta ut en del information eller bilder för att göra den intressantare för återkommande besökare.

  Kostnad: enligt överenskommelse.